Partnereink

Betegszállítás Budapest – hemomedik

Budapesten az egyik legmegbízhatóbb privát betegszállító. Akár 12-24 órán belül a telefonon egyeztetett időpontra és helyre érkezik. Szolgáltatásuk nem csak kórházba, vagy kórházból történő szállítás alkalmával lehet fontos, hanem akár egy vizsgálat, magánrendelő, vagy rokon meglátogatása esetén is…

Bővebben>> betegszallitas-budapest.hu

NYUGALOM & GONDVISELÉS
Életjáradék program

A NYUGALOM & GONDVISELÉS Életjáradék program a magyar ingatlanalapú életjáradék szolgáltatás új formáját kínálja ügyfelei részére. Célunk a magánszemélyek közötti életjáradéki szerződéskötés támogatása, az első mozzanattól kezdve egészen annak teljesüléséig. Programunk a Lakásért életjáradék konstrukció újragondolása, melynek keretein belül várjuk Szépkorúak, illetve Támogatók jelentkezését. Csomagokra bontott ajánlataink között biztosan megtalálja az Ön igényeinek és anyagi forrásainak megfelelő konstrukciót.

Mit nyújt e program a Szépkorú ügyfelek számára:

❖ biztonságos környezetet a Támogatóval való szerződéskötésre

❖ rendszeres havi jövedelemkiegészítést akár egyszeri nagyösszegű juttatást mellett

❖ holtig tartó haszonélvezeti jogot

❖ támogatási feladatokat ellátó stagériai partnerünk a Luminal-Med Kft. (beteg- és személyszállítás, házi gondozás, gyógyszerkiváltás stb.) 

❖ tartalmas közösségi programokat

❖ ingyenes jogi segítségnyújtást a szerződés teljes ideje alatt, a szerződéssel kapcsolatban felmerült kérdésekre

Bővebb információkért látogasson el a www.eletjaradek.net oldalra, vagy hívjon minket a 06-80-80-4000-es ingyenesen hívható telefonszámunkon!

Érdeklődjön munkatársunknál, tegyen lépést a nyugalma, biztonsága, a békés és kiegyensúlyozott időskor érdekében!